2012. június 8., péntek

Veszprémi Önkormányzat panaszbejelentő oldal

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy bejelentésre került a veszprémi önkormányzat panaszbejelentő szolgáltatása, amely Lotus technológián alapul és kihasználja az xPages technológiában rejlő lehetőségeket.
A Pannon Egyetem részéről a projektben résztvevő kollégák:
Dr. Bertók Botond: a projekt vezetője
Dr. Tarczali Tünde: a fejlesztés vezetője
Fejlesztők:
•    Sipos Norbert
•    Frits Márton
•    Szlama Adrián

Tesztelés:
•    Dr. Süle Zoltán

Az IBM Magyarország részéről a projektben résztvevő kollégák:
Pongrácz Ferenc: IBM oldali projektvezető
Horváth András: A Lotus-os architektúra tervezésében volt segítségünkre, valamint kapcsolódási pontként működött az IBM-es szakértők felé. Értesítéseket küldött a legújabb fejlesztésekről, lehetőséget nyújtott Portal és DB2 képzéseken való részvételhez.
Németh László: Az IBM által szervezett oktatásokról és rendezvényekről tájékoztatott
Palcsó Attila a korábban azonosított támogatásra szánt folyamatok programozói gondolkodásra történő átültetését segítette.
Gyetvai Gábor a projekt kezdetekor szervezett szeminárium keretében betekintést adott a Domino alkalmazásszerver beállításainak valamint a kapcsolódó szolgáltatások és alkalmazások kezelésének témakörébe
Péter Attila a Lotus Domino alkalmazásszerverben a jogosultságok kezeléséhez, az agent-ek kialakításának megvalósításában mutatott utat.
Ötvös Dávid a websphere portal session timeout-tal kapcsolatban felmerült probléma megoldásában nyújtott segítséget
Az IBM partnereként a projektben segítséget nyújtó kolléga:
Szoboszlay Zsolt a projekt körvonalazódása idején nyújtott segítséget, tevékenyen részt vett az előkészítési fázisban, megismertetett minket a Lotus Workflow használhatóságával.
Nincsenek megjegyzések: