2012. április 3., kedd

IBM közösségi szoftver megoldások Lotus ügyfelek részére

Kedves Lotus Ügyfelünk,

Változó üzleti kihívások – Az üzlet növekedésével egyre nehezebb a vállalaton belüli kommunikáció. Szükség van az információk, valamint a felhasználók tudásának és tapasztalatának megosztására a jobb üzleti döntések meghozatala érdekében. Ön az elmúlt időszakban meggyőzödhetett arról, hogy az IBM Lotus® szofter megoldásai képesek javítani a vállalati kommunikációt és csoportmunkát. Most megtapasztalhatja, hogyan profitálhat az IBM Connections moduljaiból, melyekre az Önök vállalata jogosult Notes Domino 8.5.3 használóként. Fedezze fel, hogyan segít kihasználni a vállalatában rejlő tudást az IBM vállalati közösségi hálózatokra épülő szoftvere.

Használja ki a felhasználókban rejlő potenciált - Amennyiben a külső és belső felhasználók számára lehetőséget bitzosítunk Web 2.0 technológiák használatára az IBM Connections közösségi szoftver nagyban elősegíti a belső innovációt. Blogok és különböző modulok használata során olyan közöségek alakulnak ki, melyek segítenek hatékonyan megosztani és megtalálni a tudást, tapasztalatot, képességeket, fejleszteni és kiaknázni a kreatív ötleteket, együttműködni a megfelelő emberekkel – és jobb üzleti eredményeket elérni.

Amennyiben a dolgozók képesek a számukra fontos és releváns információkat fellelni, az IBM Connections segít olyan belső és külső kapcsolatok és együttműködés kialakításában, melyek jótékony hatással lesznek az üzleti eredményekre.

Induljon el az innováció útján – Az IBM Connections egy nagyvállalati, kiemelt biztonsági paraméterekkel rendelkező szoftver. Integrálja a meglévő Lotus és IBM WebSphere® Portal platformokat csakúgy, mint a Microsoft® Office és Microsoft Outlook alkalmazásokat – lehetővé téve a meglévő beruházások értékének maximális kihasználását. Az IBM szakértői csapata szolgáltatásokkal és támogatással segít testre szabni a vállalat számára a közösségi szoftver megoldásokat – függetlenül az üzlet jellegétől.

Mire is jogosít fel pontosan az érvényes Lotus követés? Amennyiben az Ön vállalata érvényes Lotus követéssel rendelkezik, jogosult az IBM Connections Profilok és Fájlok moduljának használatára.

Profilok modul - a felhasználók számára ún. profil oldalak képezhetőek. A fénykép, elérhetőségi adatok mellett itt tárolhatóak az önéletrajzhoz hasonlóan a képesítések, elvégzett tanfolyamok, képzések. Ezek feltölthetőek manuálisan, vagy valamilyen rendszerből automatizáltan. A felhasználók saját személyes hálózatukba hívhatják meg kollégáikat. Fontos a felhasználók címkékkel való ellátása - saját magát, egymást, esetleg központilag valamilyen szabályrendszer szerint. Ezen címkék vonatkozhatnak szakmai területekre, de lehetnek akár földrajzi területi megjelölések is. A címkék segítségével gyorsan megtalálható a megfelelő ember egy adott feladatra, legyen az kutatási projekt vagy egyéb szakmai együttműködés.

Fájlok modul - tudjuk, hogy az általunk létrehozott Fájlok 90%-a egy év után értéktelenné válik, a 10%-ukat pedig a hagyományos fájl rendszerekben csak az találja meg aki létrehozta (optimális esetben). A távozó dolgozókkal sokszor elveszik a tudás is, az új munkavállalók számára pedig nehéz megtalálni a hasznos információt. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy az egyes osztályok egymás mellett, párhuzamosan, silóként működnek, sokszor a szervezeten belül többen többször is elvégzik az azonos feladatokat, mivel nincsenek tisztában azzal, hogy már valaki megoldotta a problémát. A Web 2.0-ás eszközökkel ún. meta adatokat (adatokat leíró adatokat) rendelünk a Fájlokhoz, úgy mint címkék, letöltések száma, ajánlások száma, létrehozás ideje, létrehozó neve, verziók, ki töltötte le stb. Ezen információk alapján könnyen megtalálhatóak egy adott témához kapcsolódó Fájlok és az is világossá válik, melyek a releváns és kevésbé releváns információk (rendezés ajánlások és letöltések száma alapján). Egy fájl lehet teljesen publikus vagy korlátozottan megosztott (személyekkel, munkacsoportokkal, közösségekkel).

Kezdje el ma használni a rendelkezésre álló modulokat. Használja fel optimálisabban a rendelkezésre álló tudást a vállalaton belül, ügyfél kapcsolataiban, partnereivel vagy beszállítóival együttműködve, gyorsítsa fel az üzletet és keressen új utakat és lehetőségeket.

A következő hetekben hivatalos partnereink felkeresik Önt az ingyenes szoftver komponensek bevezetésére vonatkozó kedvező ajánlattal. Ezen kívül lehetőség nyílik az IBM piacvezető közösségi megoldása teljes verziójának elérésére is 33%-os kedvezménnyel.

Amennyiben kérdése merül fel, készséggel állunk rendelkezésre.

Nincsenek megjegyzések: