Friday 2 December 2011

jelentős újdonságok az IBM Sametime legújabb verziójában.

Néhány, ami számomra izgalmas. A teljes PDF fájlt hamarosan elérhetővé teszem mindenki számára. lotus Greenhouse felhasználók kattintsanak ide.

Off-line üzenetek küldése: A Sametime csevegő kliensében akkor is küldhet üzenetet valakinek, ha az egyáltalán nincs bejelentkezve. Amikor a címzett bejelentkezik, az üzenet megjelenik neki. Ha válaszol Önnek, az Ön csevegő ablakában megjelenik a válasz mellett az Ön eredeti üzenete is.

Off-line üzenetek fogadása: Amikor Ön bejelentkezik a Sametime-ba, az Off-line Üzenetek Megtekintőjében átnézheti mindazon üzeneteket, amelyeket akkor kapott, amikor nem volt bejelentkezve.

Off-the-record mode/disable transcript save. “Off-the-record” mód letiltja az érzékeny vagy bizalmas információkat tartalmazó csevegések mentését.

Módosítható találkozó-házirendek, melyekkel az adminisztrátorok szabályozhatják, hogy a virtuális összejövetel résztvevői közül ki használhatja a csoportos csevegő-ablakot, ki oszthatja meg képernyőjét, ki használhat a/V szolgáltatásokat és mennyi tárolóhelyet használhat feltöltendő anyagainak.

Részvétel on-line találkozókon iPad és Android eszközökről.

Csevegésre és telefonálásra használható Sametime kliens Android eszközökön.

Csevegésre és telefonálásra használható Sametime kliens Apple iOS (iPhone, iPad) eszközökön.

Sametime kliens iPad-on (persze a kijelző jól összefogdosva, ahogy illik)


IBM Connections szolgáltatások iPadon



No comments: