2011. július 4., hétfő

Lotus Symphony - hasznos linkek gyűjteménye

Lotus Symphony honlapja - A Lotus Symphony hivatalos honlapja, amelyet az IBM kezel.
Lotus Symphony minialkalmazások -  A Lotus Symphony lehetőséget ad számos kiegészítő alkalmazás, nagyon könnyű telepítésére. A listában hasznos és szórakoztató minialkalmazások is megtalálhatók. Amennyiben nincs külön kitétel, a minialkalmazások díjtalanul installálhatók és használhatók. Ha valaki nem tudja, hogyan kell, jelezze nekem a blogon keresztül.
Lotus Symphony Galéria -  Dokumentum, táblázat és bemutatóminták, valamint képek gyűjteménye.
Lotus Symphony Support -  Támogatói oldal, ahová hibkat lehet bejelenteni, illetve keresni lehet a tudásbázisban már meglévő problémákra, megoldásokra. Az oldalakat az IBM figyeli. Amennyiben valakinek hivatalos IBM támogatási szerződése van, ez az oldal nem releváns a hibabejelentésre, de tudásbázisként kiváló.
Lotus Symphony Help -  Felhasználói segítség minden modulhoz.
Lotus Symphony fejlesztőknek -  Widget, gadget, plug-in fejlesztők oldalai, ahol kifejezetten szakmai információk találhatók.
Lotus Symphony wiki -  Minden, ami a Lotus Symphony-val kapcsolatos (felhasználás, fejlesztés, adminisztráció, szakirodalom; pl. API).
Lotus Symphony letöltés (a regisztráció és a tagság díjtalan) a Symphony honlapról lehetséges a jobb felső sarokban látható DOWNLOAD nyomógombbal. Természetesen a bejelentkezés után megváltoztatható az operációs rendszer vagy a nyelv.

Nincsenek megjegyzések: