2008. december 19., péntek

Megjelent a Lotus Domino/Notes 8.0.2 magyar nyelvi támogatása

Jó hír mindazoknak, akik hosszabb ideje erre vártak, hogy megjelent a magyar készlet. Én tegnap töltöttem le, egyik partnerünk pedig éppen most jelezte, hogy sikerült letöltenie. Mindezek alapján gondolom, hogy ügyfeleink is elérhetik már a megfelelő oldalakon. Íme a lista:

IBM Lotus Domino 8.0.2 Language Pack for Windows 2003 Hungarian (C1UT2HU)
IBM Lotus Domino Access for Microsoft Outlook 8.0.2 Windows XP and Vista Hungarian (C1V6AHU)
IBM Lotus Notes Client 8.0.2 Multilingual User Interface Windows XP and Vista (Arabic Czech Greek Hungarian Hebrew Polish Portuguese Russian Turkish) (C1UU9ML)
IBM Lotus Notes Client 8.0.2 basic configuration Multilingual User Interface Windows XP and Vista (Arabic Czech Greek Hungarian Hebrew Polish Portuguese Russian Turkish) (C1UV1ML)
IBM Lotus Notes Client 8.0.2 basic configuration for Windows XP and Vista Hungarian (C1UZ0HU)
IBM Lotus Notes Client 8.0.2 for Windows XP and Vista Hungarian (C1UW6HU)
IBM Lotus Notes and Domino Designer 8.0.2 basic configuration Windows XP and Vista Hungarian (C1UX8HU)
IBM Lotus Notes and Domino Designer 8.0.2 for Windows XP and Vista Hungarian (C1UV4HU)


Én a C1UU9ML és C1UT2HU csomagokat tesztelgetem most. A Linux kliensek termékkódja eltérő, azt itt nem soroltam fel. Bocsánat.

Tekintettel arra, hogy minden ügyfelünk jogosult a jelenlét-érzékelés és csevegés szolgáltatások használatára a Notes környezetben, javaslom a Sametime szerver frissítését is, amelyből szintén rendelkezésre áll a 8.0.2.

A tesztelések eredményéről később beszámolok.

1 megjegyzés:

Horváth András írta...

A meglévő Lotus Notes kliens a Lotus Notes 8.0.2 MUI Pack G2b csomaggal tehető magyarrá, illetve többnyelvűvé. A telepítő program elsőre intelligens és hibátlanul működik. Lehetőséget ad a lokális alkalmazások nyelvének váltására is (pl. personal addressbook/helyi címjegyzék).